[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

undefined symbol:



Hi All,

Some time back i configured CVS to work with pam
through pam_ldap.
I am now trying the same on a different machine (This
time on the same box as where i have LDAP setup).
Things didn't work as well this time.

An strace of 'cvs login' shows

22808 send(4, "<11>Jan  1 14:49:37 cvs: PAM unable to 
dlopen(/usr/local/pam/lib/security/pam_ldap.so)", 91,
0) = 91
22808 rt_sigaction(SIGPIPE, {SIG_DFL}, NULL, 8) = 0
22808 time([1136107177])                = 1136107177
22808 rt_sigaction(SIGPIPE, {0x1d9450, [], 0},
{SIG_DFL}, 8) = 0
22808 send(4, "<11>Jan  1 14:49:37 cvs: PAM [dlerror: 
/usr/local/pam/lib/security/pam_ldap.so: undefined
symbol: 
ber_pvt_opt_on]", 118, 0) = 118
22808 rt_sigaction(SIGPIPE, {SIG_DFL}, NULL, 8) = 0
22808 time([1136107177])                = 1136107177
22808 rt_sigaction(SIGPIPE, {0x1d9450, [], 0},
{SIG_DFL}, 8) = 0
22808 send(4, "<11>Jan  1 14:49:37 cvs: PAM adding
faulty module: 
/usr/local/pam/lib/security/pam_ldap.so", 95, 0) = 95

PAM then falls back to pam_deny.so as per my
configuration. Googling gives no answers. Any idea
what's wrong?

I use openldap 2.1.22 and pam_ldap-180


Many thanks
Vidya Chandrasekaran





		
__________________________________________ 
Yahoo! DSL – Something to write home about. 
Just $16.99/mo. or less. 
dsl.yahoo.com 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]