[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Samba Server Configuration Tool 1.1.4 troubles



Hi
All of a sudden this tool starts is troubles. 
This is what happens. On the file server open the tool and select
preferences and then security.
If you set the option  to "user" click OK then add a user and click OK.
Now you go to the workstation and browse the network. No server to be
found? OK so I type in smb:///chadlin and press enter. It comes up but
keep asking for the username and password over and over again.
Then I finally get to see all the files and guess what it seems to be
working. 
I then try to copy and paste file from the server to the home dir on the
wkstation but it asks for the username twice and the does nothing.
I tried to reboot the server (foolish I know) but still the prob
persists. Is there something that is forcing the share made on samba.
I have looked through the smb.conf file but cant find where to set the
security.

can anyone help me please
 
-- 
Chadley - Linux Rocks
Welcome to my world.
******************************************************************
This mail is free for distribution. You are free to - delete it - resend
it - use it in anyway that makes you happy. I am not responsible for it
or its content due to ignorance.
Enjoy the adventures of Linux 
*******************************************************************





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]