[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: OpenOffice.org broken



On Fri, 2004-06-04 at 20:28, Fernando Perez wrote:
> akonstam trinity edu wrote:
> > On Thu, Jun 03, 2004 at 10:11:09PM +0100, Andy Wallace wrote:
> > 
> >>On Tue, 2004-06-01 at 18:59, Nadeem Bitar wrote:
> >>
> >>>I can't figure out why, but openoffice writer is completely broken it
> >>>takes a few seconds for letters to appear after you type them. That's on
> >>>a fast machine (3.2GHz, 1GB ram). The CPU and memory usage is very low
> >>>and there isn't any disk activity so I am puzzled by that.
> >>> 
> >>>Anyone having the same problem and is there any solution. 
> >>>
> >>>Between I am using OpenOffice.org 1.1.1 on Fedora Core 2.
> >>>
> >>>
> >>
> >>I've just installed FC2 on my 2.8GHz PC with 1GB RAM, and I'm also having
> >>problems with OpenOffice.org.
> >>
> >>It works, but takes about 5 minutes to start, then a further 10 minutes
> >>to open a single-page document. Once the document is loaded, the
> >>performance is OK, but it then takes another 5 minutes to save the file
> >>to disk.
> 
> I just traced OO not starting (maybe I didn't wait long enough) to it hanging 
> waiting for a printer.  Try
> 

Good call! This was a fresh install and I hadn't even configured the
printer yet. I configured my printer (networked cups printer on another
box) and OO started up instantly.

Thanks for the help,
AndyW



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]