[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Raid-1 SCSI drive speed issue



Mike Tremaine wrote:

Problem:

Target 0 Negotiation Settings
       User: 320.000MB/s transfers (160.000MHz DT|IU|QAS, 16bit)
       Goal: 320.000MB/s transfers (160.000MHz DT|IU|QAS, 16bit)
       Curr: 320.000MB/s transfers (160.000MHz DT|IU|QAS, 16bit)
       Transmission Errors 0
       Channel A Target 0 Lun 0 Settings
               Commands Queued 134776253
               Commands Active 2
               Command Openings 30
               Max Tagged Openings 32
               Device Queue Frozen Count 0
Target 1 Negotiation Settings
       User: 320.000MB/s transfers (160.000MHz DT|IU|QAS, 16bit)
       Goal: 10.869MB/s transfers (10.869MHz)
       Curr: 10.869MB/s transfers (10.869MHz)
       Transmission Errors 235
       Channel A Target 1 Lun 0 Settings
               Commands Queued 129918824
               Commands Active 1
               Command Openings 31
               Max Tagged Openings 32
               Device Queue Frozen Count 0

I'm pretty sure the negotiated settings are cleared when you do the scsi remove-single-device and renegotiated when you do the scsi add-single-device.

Perhaps you have a cable/connector problem?

--
-----------------------------------------------------------
  "Spend less!  Do more!  Go Open Source..." -- Dirigo.net
  Chris Johnson, RHCE #807000448202021




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]