[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: Epson CX6400



> -----Original Message-----
> From: fedora-list-bounces redhat com 
> [mailto:fedora-list-bounces redhat com] On Behalf Of Sanjeev Das
> Sent: Monday, May 24, 2004 2:49 AM
> To: fedora-list redhat com
> Subject: Epson CX6400
> 
> Hello All,
> 
> I am having trouble getting my scanner (Epson cx6400) to 
> work. The scanner is apparently recognized.
> 
> sane-find-scanner returns:
> 
> # No SCSI scanners found. If you expected something 
> different, make sure that
>   # you have loaded a SCSI driver for your SCSI adapter.
>  
> found USB scanner (vendor=0x04b8 [EPSON], product=0x0805 
> [USB2.0 MFP]) at libusb:001:004
>   # Your USB scanner was (probably) detected. It may or may 
> not be supported by
>   # SANE. Try scanimage -L and read the backend's manpage.
>  
>   # Scanners connected to the parallel port or other 
> proprietary ports can't be
>   # detected by this program.
>  
>   # You may want to run this program as root to find all 
> devices. Once you
>   # found the scanner devices, be sure to adjust access permissions as
>   # necessary.
> 
> 
> and after modifying /etc/sane.d/epson.conf to have usb 0x4b8 0x805
> 
> scanimage -L returns
> device `epson:libusb:001:004' is a Epson PX-A650 flatbed scanner
> 
> 
> But when I try to scan using xsane, I get Failed to start 
> scanner: Invalid argument.
> 
> What could be the problem? Does  not sane support the scanner yet?
> 
> thanks in advance
> 
> Sanjeev
> 
> 
> 
> --
> fedora-list mailing list
> fedora-list redhat com
> To unsubscribe: http://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> 


http://www.linuxprinting.org/show_printer.cgi?recnum=Epson-Stylus_CX6400



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]