[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: MPlayer and Windows Media videos--sound, but no picture!



Temlakos wrote:
On Thu, 2004-10-21 at 19:05, Clint Harshaw wrote:

Temlakos wrote:

Everyone:

Mplayer has a problem with Windows Media ".wmv" files and, for that
matter, QuickTime ".mov" files. Mozilla's plugin for those files gives
me sound, but no picture. I can play MPEG's and .asf files without a
problem--picture and sound--and I also can play any commercial DVD
(though mplayer doesn't let me see the interactive menu, but just lets
me select the title and chapter by the numbers). A lot of Web sites out
there offer streaming video in the ".wmv" format, and it's a little
annoying to get them with sound, but no picture. (I also installed
RealPlayer 10, and that plays videos without a problem.)

I'll take any suggestion I can get.

Temlakos

I've got just the opposite behavior. When I point my browser to this url to see the Blade: Trinity trailer I get the video but no sound with mplayer in mozilla:


http://www.apple.com/trailers/newline/blade_trinity/trailer/

I suspect it's a codec problem, but oddly Mandrake 10 doesn't suffer the same problem.


And when I tried to watch one of those trailers, I got neither picture
nor sound! It reshaped the frame to go along with the wide-screen aspect
ratio, and completed its buffering, and then...nothing.

I find that when I don't get any picture, I often do after toggling the Full Screen mode a few times....


I tried the URL above, and had to toggle 5 times to actually see the trailer run in Full Screen Mode.

--
Kevin J. Cummings
kjchome rcn com
cummings kjchome homeip net
cummings kjc386 framingham ma us


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]