[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: problem with lib



On Apr 6, 2005 10:53 AM, Claude Jones <claude_jones levitjames com> wrote:
> Today, while running some yum updates, I received the following messages:
> (1/11): mysql-server-3.23 100% |=========================| 1.3 MB    00:08
> (2/11): mysql-bench-3.23. 100% |=========================| 529 kB    00:04
> (3/11): words-3.0-2.2.noa 100% |=========================| 1.4 MB    00:10
> (4/11): mod_dav_svn-1.1.4 100% |=========================|  50 kB    00:00
> (5/11): kaffeine-0.6-0.lv 100% |=========================| 1.4 MB    00:09
> (6/11): subversion-1.1.4- 100% |=========================| 1.6 MB    00:10
> (7/11): imlib2-1.2.0-7.fc 100% |=========================| 575 kB    00:03
> (8/11): subversion-devel- 100% |=========================| 575 kB    00:03
> (9/11): subversion-perl-1 100% |=========================| 442 kB    00:03
> (10/11): mysql-devel-3.23 100% |=========================| 566 kB    00:03
> (11/11): util-linux-2.12a 100% |=========================| 1.5 MB    00:09
> Running Transaction Test
> Finished Transaction Test
> Transaction Test Succeeded
> Running Transaction
> Updating: subversion 100 % done 1/22
> /sbin/ldconfig: /usr/X11R6/lib/libXxf86dga.so.1 is not a symbolic link
> 
> Updating: subversion-perl 100 % done 2/22
> /sbin/ldconfig: /usr/X11R6/lib/libXxf86dga.so.1 is not a symbolic link
> 
> Updating: imlib2 100 % done 3/22
> /sbin/ldconfig: /usr/X11R6/lib/libXxf86dga.so.1 is not a symbolic link
> 
> Updating: kaffeine 100 % done 4/22
> /sbin/ldconfig: /usr/X11R6/lib/libXxf86dga.so.1 is not a symbolic link
> 
> Updating: mysql-server 100 % done 5/22
> Updating: mysql-bench 100 % done 6/22
> Updating: words 100 % done 7/22
> Updating: mod_dav_svn 100 % done 8/22xdosemu
> /usr/local/bin/dosemu.bin: symbol lookup error:
> /usr/X11R6/lib/libXxf86vm.so.1: undefined symbol: XextFindDisplay
> Updating: subversion-devel 100 % done 9/22
> Updating: mysql-devel 100 % done 10/22
> Updating: util-linux 100 % done 11/22
> Completing update for mysql-server  - 12/22
> Completing update for mysql-bench  - 13/22
> Completing update for words  - 14/22
> Completing update for mod_dav_svn  - 15/22
> Completing update for kaffeine  - 16/22
> /sbin/ldconfig: /usr/X11R6/lib/libXxf86dga.so.1 is not a symbolic link
> 
> Recently, another program I'd been running stopped running after the
> recent xorg update, and gives me the following:
> 
> xdosemu
> /usr/local/bin/dosemu.bin: symbol lookup error:
> /usr/X11R6/lib/libXxf86vm.so.1: undefined symbol: XextFindDisplay
> 
> Both the errors from today, and the one right above involve libXX...
> with different endings. Could of you cognoscenti tell me if there still
> may be some relationship between the two, or, perhaps a better question,
> where are these errors coming from, or what could be causing them?
> 
> --
> Claude Jones
> Bluemont, VA, USA
> 

What is the output from  `ls -l /usr/X11R6/lib/libXxf86dga.so.1` show?
My guess would be that your last update of xorg caused the problem. 
You might want to go and reinstall xorg.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]