[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: problem with lib



Kam Leo wrote:

On Apr 6, 2005 10:53 AM, Claude Jones <claude_jones levitjames com> wrote:


Today, while running some yum updates, I received the following messages:
(1/11): mysql-server-3.23 100% |=========================| 1.3 MB    00:08
(2/11): mysql-bench-3.23. 100% |=========================| 529 kB    00:04
(3/11): words-3.0-2.2.noa 100% |=========================| 1.4 MB    00:10
(4/11): mod_dav_svn-1.1.4 100% |=========================|  50 kB    00:00
(5/11): kaffeine-0.6-0.lv 100% |=========================| 1.4 MB    00:09
(6/11): subversion-1.1.4- 100% |=========================| 1.6 MB    00:10
(7/11): imlib2-1.2.0-7.fc 100% |=========================| 575 kB    00:03
(8/11): subversion-devel- 100% |=========================| 575 kB    00:03
(9/11): subversion-perl-1 100% |=========================| 442 kB    00:03
(10/11): mysql-devel-3.23 100% |=========================| 566 kB    00:03
(11/11): util-linux-2.12a 100% |=========================| 1.5 MB    00:09
Running Transaction Test
Finished Transaction Test
Transaction Test Succeeded
Running Transaction
Updating: subversion 100 % done 1/22
/sbin/ldconfig: /usr/X11R6/lib/libXxf86dga.so.1 is not a symbolic link

Updating: subversion-perl 100 % done 2/22
/sbin/ldconfig: /usr/X11R6/lib/libXxf86dga.so.1 is not a symbolic link

Updating: imlib2 100 % done 3/22
/sbin/ldconfig: /usr/X11R6/lib/libXxf86dga.so.1 is not a symbolic link

Updating: kaffeine 100 % done 4/22
/sbin/ldconfig: /usr/X11R6/lib/libXxf86dga.so.1 is not a symbolic link

Updating: mysql-server 100 % done 5/22
Updating: mysql-bench 100 % done 6/22
Updating: words 100 % done 7/22
Updating: mod_dav_svn 100 % done 8/22xdosemu
/usr/local/bin/dosemu.bin: symbol lookup error:
/usr/X11R6/lib/libXxf86vm.so.1: undefined symbol: XextFindDisplay
Updating: subversion-devel 100 % done 9/22
Updating: mysql-devel 100 % done 10/22
Updating: util-linux 100 % done 11/22
Completing update for mysql-server  - 12/22
Completing update for mysql-bench  - 13/22
Completing update for words  - 14/22
Completing update for mod_dav_svn  - 15/22
Completing update for kaffeine  - 16/22
/sbin/ldconfig: /usr/X11R6/lib/libXxf86dga.so.1 is not a symbolic link

Recently, another program I'd been running stopped running after the
recent xorg update, and gives me the following:

xdosemu
/usr/local/bin/dosemu.bin: symbol lookup error:
/usr/X11R6/lib/libXxf86vm.so.1: undefined symbol: XextFindDisplay

Both the errors from today, and the one right above involve libXX...
with different endings. Could of you cognoscenti tell me if there still
may be some relationship between the two, or, perhaps a better question,
where are these errors coming from, or what could be causing them?

--
Claude Jones
Bluemont, VA, USA




What is the output from `ls -l /usr/X11R6/lib/libXxf86dga.so.1` show?
My guess would be that your last update of xorg caused the problem. You might want to go and reinstall xorg.




ls -l /usr/X11R6/lib/libXxf86dga.so.1
lrwxrwxrwx 1 root root 18 Apr 3 19:38 /usr/X11R6/lib/libXxf86dga.so.1 -> libXxf86dga.so.1.0


It would seem that the last xorg update has some issues. I had a major problem with my other FC3 machine after this update, with my display screen flashing to black every few seconds. Does the above give you some clues? I'm sorry, but it's a bit over my head.

--
Claude Jones
Bluemont, VA, USA


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]