[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Network Weirdness



On Fri, 2005-06-03 at 21:49 +0100, Paul Howarth wrote:
> On Fri, 2005-06-03 at 15:36 -0500, David G. Mackay wrote:
> > I've got an old AMD-K6-400 box that's been running FC3 that I've been
> > using as a router/firewall.  I recently ran up2date, and suddenly I
> > couldn't access several websites.  After playing around for a bit, I did
> > a clean install of FC4t3 on the box to see if that would resolve the
> > problem.  It didn't.  I can access most sites normally.  I can also plug
> > the Alcatel USB Speedtouch modem into a Win2k box, and access the
> > problematic websites.
> > 
> > I've done some archive searches to see if anyone else experienced this,
> > and came across the ecn problem, but my /proc/sys/net/ipv4/tcp_ecn is 0.
> > Ironically, one of the sites that I can't access is bugzilla.redhat.com
> > (although fedora.redhat.com is fine).
> > 
> > When I look at a tcpdump of the situation, I see the tcp connection
> > handshake followed by a GET request to the web site.  Instead of
> > returning the contents of the web page in response, I see a packet with
> > no data acking the get request packet.
> > 
> > Does anyone have any ideas?
> 
> See if this helps:
> 
> # echo 0 > /proc/sys/net/ipv4/tcp_window_scaling

Thanks, but it didn't.  Just for fun I set it on the firewall and the
system that I was browsing from, and still no joy.

Dave



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]