[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: oobase starting problems on FC5 - resolved



Problem resolved with computer RESTART. Ugh.

pf

Petr Fischer píše v Út 21. 03. 2006 v 14:51 +0100:
> Hi, I have problems with Open Office "Database Development".
> 
> If I start oobase in console, nothing happnes. No error output, no
> errors in /var/log/messages.
> 
> "strace oobase" output:
> === CUT ===
> --- SIGCHLD (Child exited) @ 0 (0) ---
> waitpid(-1, 0xbf9d9918, WNOHANG)        = -1 ECHILD (No child processes)
> sigreturn()                             = ? (mask now [])
> rt_sigaction(SIGINT, {SIG_DFL}, {0x807a710, [], 0}, 8) = 0
> rt_sigprocmask(SIG_BLOCK, NULL, [], 8)  = 0
> read(255, "\n# set path so that other apps c"..., 4236) = 283
> rt_sigprocmask(SIG_BLOCK, NULL, [], 8)  = 0
> rt_sigprocmask(SIG_BLOCK, NULL, [], 8)  = 0
> rt_sigprocmask(SIG_BLOCK, NULL, [], 8)  = 0
> rt_sigprocmask(SIG_SETMASK, [], NULL, 8) = 0
> rt_sigprocmask(SIG_BLOCK, NULL, [], 8)  = 0
> rt_sigprocmask(SIG_BLOCK, NULL, [], 8)  = 0
> rt_sigprocmask(SIG_BLOCK, NULL, [], 8)  = 0
> rt_sigprocmask(SIG_BLOCK, NULL, [], 8)  = 0
> rt_sigprocmask(SIG_BLOCK, [INT CHLD], [], 8) = 0
> _llseek(255, -77, [4159], SEEK_CUR)     = 0
> clone(child_stack=0, flags=CLONE_CHILD_CLEARTID|CLONE_CHILD_SETTID|
> SIGCHLD, child_tidptr=0xb7fc2908) = 7589
> rt_sigprocmask(SIG_SETMASK, [], NULL, 8) = 0
> rt_sigprocmask(SIG_BLOCK, [CHLD], [], 8) = 0
> rt_sigprocmask(SIG_SETMASK, [], NULL, 8) = 0
> rt_sigprocmask(SIG_BLOCK, [CHLD], [], 8) = 0
> rt_sigaction(SIGINT, {0x807a710, [], 0}, {SIG_DFL}, 8) = 0
> waitpid(-1,
> -------------
> 
> 
> Thanks, pf
> 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]