[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: FC4 to FC5 imapd AUTH problems



Craig White wrote:

On Sat, 2006-03-25 at 20:44 -0800, Ryan Nelson wrote:
Ok so I've upgraded my box from FC4->FC5 and now I'm having problems trying to authenticate to my wu-imapd. I get the following error after trying to login:

--snip /var/log/maillog --
Mar 25 20:18:14 palmer imapd[12696]: imaps SSL service init from 192.168.246.198 Mar 25 20:18:14 palmer imapd[12696]: AUTHENTICATE PLAIN failure host=[192.168.246.198]
--end snip--

So looking at SSLBUILD for wu-imap it typical problem for this is that plain passwords itsn't enabled. I've rebuilt the imapd with SSLTYPE=unix and the problem is still there. Any thoughts?

The next step would be to turn debugging on although I'm not sure how to do this via xinetd? Or via pam if thats the problem?

The only other thing that I can think that might present a problem would be that I have a self signed cert that I haven't changed after the upgrade. (Its in /usr/share/ssl/certs)
----
I would think that you need to rebuild uw-imap since the openssl
libraries that it used when you built it likely changed and that is why
it is breaking...the cert shouldn't matter.
Yes I had to rebuild against the new libraries.

I can't understand why you would use uw-imapd at this stage though.
I use it because thats what I've used for a few years now. I'm open to other options?

Craig

Ryan


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]