[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Nvidia MX 4000 & Nvidia drivers



On 5/12/06, Charles Curley <charlescurley charlescurley com> wrote:
I have an Nvidia MX 4000 video card. X comes up far enough to give me
a blue screen and a mouse pointer. The FC5 system worked fine before I
installed the two nvidia modules:

kmod-nvidia-1.0.8756-2.2.6.16_1.2111_FC5
xorg-x11-drv-nvidia-1.0.8756-1.lvn5

01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV18 [GeForce4 MX 4000 AGP 8x] (rev c1) (prog-if 00 [VGA])
        Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Unknown device 8197
        Flags: bus master, 66MHz, medium devsel, latency 248, IRQ 18
        Memory at f2000000 (32-bit, non-prefetchable) [size=16M]
        Memory at f4000000 (32-bit, prefetchable) [size=64M]
        [virtual] Expansion ROM at f3fe0000 [disabled] [size=128K]
        Capabilities: [60] Power Management version 2
        Capabilities: [44] AGP version 3.0

Kernel is:

Linux 2.6.16-1.2111_FC5 #1 Thu May 4 21:16:58 EDT 2006 i686 athlon i386 GNU/Linux

The Nvidia README indicates that this board is supported. From
Appendix A:

GeForce4 MX 4000                      0x0185

And the PCI bus scan logged by startx indicates that it is finding the
correct identifier:

(II) PCI: 01:00:0: chip 10de,0185 card 1043,8197 rev c1 class 03,00,00 hdr 00

xorg.conf is as follows:

What does your X log look like?
How are you starting X?


--
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
L. Friedman                                    netllama gmail com
LlamaLand                       http://netllama.linux-sxs.org


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]