[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Swap Space Not Being Used?



On Fri, 2006-09-22 at 00:35 -0400, Dave Jones wrote:
> On Fri, Sep 22, 2006 at 12:27:20AM -0400, Rick Bilonick wrote:
>  
>  > Unable to find swap-space signature
>  > Unable to find swap-space signature
>  > Unable to find swap-space signature
>  > Unable to find swap-space signature
>  > Unable to find swap-space signature
>  > Unable to find swap-space signature
>  > 
>  > A few days ago (right before this problem started), I installed acpitool
>  > and I tried to do a suspend (which didn't work). I think that screwed
>  > something up!
> 
> mkswap /dev/hda6, and then it should work.
> 
> 	Dave

Thanks, Dave and the others who responded.

[root ophth-bilora chippy]# /sbin/mkswap /dev/hda6
Setting up swapspace version 1, size = 1052798 kB
no label, UUID=79aca397-9020-4683-a537-79dc37b0d66e

[root ophth-bilora chippy]# free -m
             total       used       free     shared    buffers
cached
Mem:           495        489          6          0         95
106
-/+ buffers/cache:        287        207
Swap:            0          0          0

[root ophth-bilora chippy]# /sbin/swapon /dev/hda6

[root ophth-bilora chippy]# free -m
             total       used       free     shared    buffers
cached
Mem:           495        488          6          0         94
106
-/+ buffers/cache:        287        207
Swap:         1004          0       1004

Rick B.



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]