[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Swap Space Not Being Used?



On Fri, 2006-09-22 at 00:35 -0400, Dave Jones wrote:
> On Fri, Sep 22, 2006 at 12:27:20AM -0400, Rick Bilonick wrote:
>  
>  > Unable to find swap-space signature
>  > Unable to find swap-space signature
>  > Unable to find swap-space signature
>  > Unable to find swap-space signature
>  > Unable to find swap-space signature
>  > Unable to find swap-space signature
>  > 
>  > A few days ago (right before this problem started), I installed acpitool
>  > and I tried to do a suspend (which didn't work). I think that screwed
>  > something up!
> 
> mkswap /dev/hda6, and then it should work.
> 
> 	Dave
> 

OK, I rebooted but still get:

> dmesg | grep swap

Kernel command line: ro root=/dev/VolGroup00/LogVol00 rhgb quiet
resume2=swap:/dev/hda6
audit(1158902797.697:4): avc:  denied  { unlink } for  pid=1852
comm="swapon" name="blkid.tab.old" dev=dm-0 ino=1736154
scontext=system_u:system_r:fsadm_t tcontext=root:object_r:etc_t
tclass=file
audit(1158902797.809:5): avc:  denied  { unlink } for  pid=1852
comm="swapon" name="blkid.tab.old" dev=dm-0 ino=1736154
scontext=system_u:system_r:fsadm_t tcontext=root:object_r:etc_t
tclass=file

This gets swap going:
root ophth-bilora chippy]# /sbin/swapon /dev/hda6

But how do I get this to work automatically like it used to?

Rick B.




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]