[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: strange tone in recored sound



At 4:54 PM +0200 9/29/06, Faust Nijhuis wrote:
>Tim wrote:
>> On Tue, 2006-09-26 at 19:42 +0200, Faust Nijhuis wrote:
>>
>>> I have a problem with recording sound. It makes no difference  how it
>>> is recorded, mythtv or just a microphone.  When i  play the recorded
>>> sound it sounds like a bad radio from 40 years ago. And there is
>>> irritating tone in it.
>>>
>>
>> That could be your hardware, some sound hardware is awful.  But you
>> haven't told us what you have (including the motherboard model might be
>> worthwhile, as well), nor provided a sound sample.
>>
>The problem cannot be the hardware because before this problem it did
>function well
>for 2 years. And under knoppix (live dvd) the record sound is still good.
>
>Is it allowed to attach a sound sample?
>> Does it play other-recorded sounds fine?
>>
>No, all recorded sounds are bad.

In the past, on this list, some similar complaints were due to sample rate
problems.  Search the list archives.

Cheap way to Google:

    sample rate fedora-list

"Right" way:

    sample rate site:www.redhat.com/archives/fedora-list

Note that I'm not sure what exactly to search for.  Possible 48000 would be
good.
-- 
____________________________________________________________________
TonyN.:'                       <mailto:tonynelson georgeanelson com>
      '                              <http://www.georgeanelson.com/>


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]