[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: ATrpms mplayer crashes



On 1/20/07, Paul Smith <phhs80 gmail com> wrote:
When using videotrans to convert an avi file to vob format, ATrpms
mplayer crashes:

«--> ERROR: mplayer terminated with exit code 1. Error output follows:
MPlayer dev-SVN-rUNKNOWN-4.1.1 (C) 2000-2006 MPlayer Team
CPU: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz (Family: 15, Model: 4, Stepping: 7)
CPUflags:  MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 0 3DNow2: 0 SSE: 1 SSE2: 1
Compiled with runtime CPU detection.
Can't open joystick device /dev/input/js0: No such file or directory
Can't init input joystick
mplayer: could not connect to socket
mplayer: No such file or directory
Failed to open LIRC support. You will not be able to use your remote control.

Playing mymovie.avi.
AVI file format detected.
ID_VIDEO_ID=0
ID_AUDIO_ID=1
VIDEO:  [XVID]  688x384  12bpp  25.000 fps  1095.7 kbps (133.8 kbyte/s)
Clip info:
 Software: VirtualDubMod 1.5.4.1 (build 2178/release)
ID_CLIP_INFO_NAME0=Software
ID_CLIP_INFO_VALUE0=VirtualDubMod 1.5.4.1 (build 2178/release)
ID_CLIP_INFO_N=1
ID_FILENAME=mymovie.avi
ID_DEMUXER=avi
ID_VIDEO_FORMAT=XVID
ID_VIDEO_BITRATE=1095688
ID_VIDEO_WIDTH=688
ID_VIDEO_HEIGHT=384
ID_VIDEO_FPS=25.000
ID_VIDEO_ASPECT=0.0000
ID_AUDIO_FORMAT=85
ID_AUDIO_BITRATE=116664
ID_AUDIO_RATE=0
ID_AUDIO_NCH=0
ID_LENGTH=4792.20
Using (default) progressive frame mode.Opening video filter: [harddup]
Opening video filter: [expand w=720 h=576]
Expand: 720 x 576, -1 ; -1, osd: 0, aspect: 0.000000, round: 1
Opening video filter: [scale w=720 h=568]
==========================================================================
Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg's libavcodec codec family
Selected video codec: [ffodivx] vfm: ffmpeg (FFmpeg MPEG-4)
==========================================================================
ID_VIDEO_CODEC=ffodivx
==========================================================================
Opening audio decoder: [mp3lib] MPEG layer-2, layer-3
AUDIO: 48000 Hz, 2 ch, s16le, 128.0 kbit/8.33% (ratio: 16000->192000)
ID_AUDIO_BITRATE=128000
ID_AUDIO_RATE=48000
ID_AUDIO_NCH=2
Selected audio codec: [mp3] afm: mp3lib (mp3lib MPEG layer-2, layer-3)
==========================================================================
[AO PCM] File: /tmp/.movie-to-dvd.8966.wav (WAVE)
PCM: Samplerate: 48000Hz Channels: Stereo Format s16le
[AO PCM] Info: Faster dumping is achieved with -vc null -vo null -ao pcm:fast
[AO PCM] Info: To write WAVE files use -ao pcm:waveheader (default).
AO: [pcm] 48000Hz 2ch s16le (2 bytes per sample)
ID_AUDIO_CODEC=mp3
Starting playback...
VDec: vo config request - 688 x 384 (preferred colorspace: Planar YV12)
VDec: using Planar YV12 as output csp (no 0)
Movie-Aspect is 1.79:1 - prescaling to correct movie aspect.
ID_VIDEO_ASPECT=1.7917
SwScaler: reducing / aligning filtersize 5 -> 4
SwScaler: reducing / aligning filtersize 5 -> 4
SwScaler: reducing / aligning filtersize 5 -> 4
SwScaler: reducing / aligning filtersize 5 -> 4
SwScaler: BICUBIC scaler, from yuv420p to yuv420p using MMX2
SwScaler: using 4-tap MMX scaler for horizontal luminance scaling
SwScaler: using 4-tap MMX scaler for horizontal chrominance scaling
SwScaler: using n-tap MMX scaler for vertical scaling (YV12 like)
SwScaler: 688x384 -> 720x568
VO: [yuv4mpeg] 720x576 => 1017x576 Planar YV12  [zoom]
A:   0.3 V:   0.0 A-V:  0.323 ct:  0.000   1/  1 ??% ??% ??,?% 1 0

MPlayer interrupted by signal 13 in module: flip_page
ID_SIGNAL=13
- MPlayer crashed. This shouldn't happen.
  It can be a bug in the MPlayer code _or_ in your drivers _or_ in your
  gcc version. If you think it's MPlayer's fault, please read
  DOCS/HTML/en/bugreports.html and follow the instructions there. We can't and
  won't help unless you provide this information when reporting a possible bug.»

Any ideas?

A similar problem occurs with tovid. Do others experience the same problem?

Paul


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]