[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Refresh Rate for Nvidia problem



This is expected behavior.  See the driver README's discussion of
DynamicTwinview.

On 9/9/07, Richard Heldmann <rheldmann patmedia net> wrote:
>
> I have a Nvidia FX-5200 graphics card and Samsung SyncMaster 170N
> monitor. My refresh rate should be 60.02, but I have options of 50 or
> 51.  I am now using Nvidia's kernel module, and I've tried livna's rpm,
> both having the same problem. Also, running system-config-display does
> not update the monitor section.
> I am open to any suggestions.
>
>
> # Xorg configuration created by system-config-display
>
> Section "ServerLayout"
> Identifier "single head configuration"
> Screen 0 "Screen0" 0 0
> InputDevice "Mouse0" "CorePointer"
> InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
> EndSection
>
> Section "Files"
> EndSection
>
> Section "Module"
> Load "glx"
> EndSection
>
> Section "InputDevice"
>
> # generated from default
> Identifier "Mouse0"
> Driver "mouse"
> Option "Protocol" "auto"
> Option "Device" "/dev/input/mice"
> Option "Emulate3Buttons" "no"
> Option "ZAxisMapping" "4 5"
> EndSection
>
> Section "InputDevice"
> Identifier "Keyboard0"
> Driver "kbd"
> Option "XkbModel" "pc105"
> Option "XkbLayout" "us"
> EndSection
>
> Section "Monitor"
> Identifier "Monitor0"
> ModelName "LCD Panel 1280x1024"
> HorizSync 30.0 - 81.0
> VertRefresh 56.0 - 75.0
> Option "dpms"
> EndSection
>
> Section "Device"
>
>
> Identifier "Videocard0"
> Driver "nvidia"
> Option "IgnoreEDID" "1"
> # Option "UseEDIDFreqs" "false"
> EndSection
>
> Section "Screen"
> Identifier "Screen0"
> Device "Videocard0"
> Monitor "Monitor0"
> DefaultDepth 24
> SubSection "Display"
> Viewport 0 0
> Depth 24
> Modes "1280x1024_60.02"
> EndSubSection
> EndSection


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]