[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: /usr/sbin/adsl-start: line 217: 13409 Terminated



Hi, there
      Thanks for the reply john, i didn't understand what you want to
say, can you please explain in details, are you giving me procedure
for the same kind of problem or same problem.


Yogesh...


On 1/28/08, John Summerfield <debian herakles homelinux org> wrote:
> Yogesh Patil wrote:
> > Hi, all
> >       I am trying to connect bsnl dataone adsl connection over fedora
> > core 8, i have configured ppp0 interface by using pppoe-setup command
> > over eth0, and first time it worked well but when i restarted PC i am
> > getting the error, i am having dual operating system install Windows
> > Vista / Fedora core 8, i am using same modem with the same modem
> > configuration in Windows Vista it is able to connect, but in linux
> > when i put /sbin/ifup ppp0 command for birnging up ppp0 interface it
> > waits for some time give the following error
> >
> > /usr/sbin/adsl-start: line 217: 13409 Terminated              $CONNECT
> > "$@" > /dev/null 2>&1
> >        I have checked with /var/log/messages but still not clue, what
> > is the cause of error, i have also tryied re-installing fedora on
> > different PC but still it gives same error after working first time.
>
> Whenever I have a problem like this (and this particular package has
> bitten me at least twice), I
> 1. heap curses on the head of the twit who thought error messages should
> be hidden from the user
> 2. Delete  relevant references to /dev/null such as the one in the line
> you quote.
>
> It's also worth reading the pppd man page and adding debugging options
> to the options file that's being used. Some script reading may be needed.
>
> Reinstalling Linux rarely fixes Linux, unless you know you've done
> something daft.
>
>
> >
> > * Please find the checks below i performed.
> > 1) I am using Linksys AM300 ADSL modem, checked modem configuration &
> > confirmed that it is working in bridge mode with the proper settings
> > given by ISP
> > 2) Confirmed eth0 interface is working by pinging modem & other pc's in network
> > 3) confirmed that ppp0 configuration is OK, also tryied configuring
> > through WEBMIN but still same error.
> >
> >
> > Thanks
> > Yogesh
> >
>
>
> --
>
> Cheers
> John
>
> -- spambait
> 1aaaaaaa coco merseine nu  Z1aaaaaaa coco merseine nu
> -- Advice
> http://webfoot.com/advice/email.top.php
> http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html
> http://support.microsoft.com/kb/555375
>
> You cannot reply off-list:-)
>
> --
> fedora-list mailing list
> fedora-list redhat com
> To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
>


-- 
Regards,
Yogesh Patil
Technotux Solutions
33/114, Gandhi Nagar,
Jilha Peth, Jalgaon - 425001
Maharashtra, INDIA
Phone :- +91-257-2235596
Mobile:- +91-9890931432, 9422778329


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]