[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: F11 unusable !!!



On Mon, 2009-07-06 at 16:12 +0200, Luc MAIGNAN wrote:
> Le 6/07/09 15:56, Patrick O'Callaghan a écrit : 
> > On Mon, 2009-07-06 at 10:16 +0200, Luc MAIGNAN wrote:
> >   
> > > Hi,
> > > 
> > > I'm desesperate....
> > > 
> > > Even after updating latest version of kernel, after a few minutes the 
> > > fan is starting and my systems hangs up. It is the same in level 1,3 or 
> > > 5. Starting without acpi make the systems very very very slow (a yum 
> > > update kernel took 3 hours...)
> > > 
> > > Has anyone an idea ???
> > >     
> > 
> > Sounds like a temperature problem. Perhaps you'd consider adding some
> > pertinent information, such as:
> > 
> > What hardware is this is happening on?
> > Are you monitoring system temperature and if so is it normal or high?
> > Does 'top' show any cpu hogs?
> > Does the problem also happen on F10 or any other system (e.g. a Live
> > CD)?
> > 
> > In the past, my noisy fan problems have always been caused by
> > temperature, caused in turn by dust clogging intakes or even fan motors.
> > 
> > poc
> > 
> >   
> I don' have a lot of time to see this while my system hangs up very
> quickly. I don't think so because ACPI gives me a temperature of CPU
> as 40°C, which is normal.
> It happened on F10 but only after a long time in a sleep state. In
> F10, I could work without any problem
> I didn't test yet with a Live CD

And yet you still don't describe your hardware setup. How do you expect
people to help you without such basic information?

poc


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]