[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: F10, AthlonXP 2500+, recently updated...System freeze?



> On Mon, 2009-07-13 at 09:18 -0400, Mike Burger wrote:
>> After the last round of updates to F10 on my AthlonXP 2500+ system, a
>> couple/few weeks ago, my system has been freezing.  I get nothing in
>> my
>> logs, I see nothing in the way of the normal kernel debug output that
>> often spews out to the screen...the system just completely freezes.
>
> Yup, my Athlon 2500+ is also doing the same thing.  Five lockups now
> since release.  I'm not sure if it is a kernel bug or the bad powersave
> stuff or the bad xorg ati radeon package.
>
> I'm tired of waiting for fixes that just aren't coming.  If I don't get
> a fix in the next day or so, I'm backing out F11 and reverting to F10
> for stability reasons.  I can't afford to have my home automation go
> offline every once in a while...

I thinkyou can rule out the ATI radeon package...I'm running the Xorg
nvidia package...but I also had the issue when running in runlevel 3
(multiuser text mode)...and this is with F10...so if you do back out, I'd
recommend not necessarily updating.

I also don't think it's necessarily a kernel bug, as I've reverted to the
oldest kernel I have installed on the system, and the same thing happens.

Guess I need to go check bugzilla, and file a report if there isn't one.
-- 
Mike Burger
http://www.bubbanfriends.org

Visit the Dog Pound II BBS
telnet://dogpound2.citadel.org or http://dogpound2.citadel.org

To be notified of updates to the web site, visit:

https://www.bubbanfriends.org/mailman/listinfo/site-update

or send a blank email message to:

site-update-subscribe bubbanfriends org


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]