[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: From the top... how do I get sound working in F11 ?



On Tue, 2009-07-14 at 21:47 -0600, Linuxguy123 wrote:
> On Tue, 2009-07-14 at 22:13 -0400, fred smith wrote:
> > On Tue, Jul 14, 2009 at 12:22:15PM -0600, Linuxguy123 wrote:
> > > I've been using F11 since it came out and it works great. But I haven't
> > > had any sound since I did the upgrade.  Sound worked great in F10. Its
> > > getting old not having sound.  How do I get it working ?
> > > 
> 
> snip
> 
> > there's a thorough-looking guide on the fedora forums at:
> > http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=225660
> > 
> > Please note that I have not tried it, so I will assume no responsibility
> > if it makes your computer fly around the room. :)
> 
> Its better than anything else I've seen.   Everything worked until I ran
> the pulse audio device chooser, which didn't run at all.   Even when run
> from the command line.  There is no error output whatsoever.  It just
> hangs.  The GUI never appears.

I now see 3 pulse audio applets in my system tray.  Yes, 3 of them.  On
them I can set the default server, sink and source to... default, like
to Fedora Forum instructions say.   However, I still get no sound.   I
even logged into a gnome session and tried the system-config-soundcard
application... no joy, however I am still playing with settings.



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]