[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Suddenly I can't play audio CDs in F11.



On 26/07/09 22:10, Mikkel L. Ellertson wrote:
> William Case wrote:
>> Hi Mikkel;
>>
>> I appreciate that this is Aaron's thread but I seem to be having exactly
>> the same problem.  What I have found may be useful to both of us.
>>
>> On Sun, 2009-07-26 at 09:28 -0500, Mikkel L. Ellertson wrote:
>>> Aaron Konstam wrote:
>>>> On Sat, 2009-07-25 at 17:47 -0500, Mikkel L. Ellertson wrote:
>>>>> Aaron Konstam wrote:
>>>>>> I can mount data CDs and play DVDs when inserted but when I insert an
>>>>>> audio CD no icon appears on the Desktop and no audio playing occurs.
>>>>> It looks like they moved it to the Media tab of
>>>>> System --> Preferences --> File Management.
>>>>>
>>>> So they have but that does not help. By tomorrow I will collect
>>>> more information and someone may have a solution.
>>> I didn't read deep enough into your message. If you are not getting
>>> an icon, then I suspect a HAL problem. Did you install any new
>>> software that would grab audio CDs?
>>>
>>> The first thing I would do is look at the messages in
>>> /var/log/messages after you insert an audio CD for any clues.
>>>
>> I adjusted  System --> Preferences --> File Management and granted
>> myself full sound and removable disk privileges through System -->
>> Preferences --> Authorizations a couple of days ago.  Yet I still get
>> the following this morning:
>>
>> /var/log/messages:
>>
> <-----------------------------[SNIP]------------------>
>> At one point, while working on another issue, I had SELinux completely
>> disabled -- but no joy re: sr0 (my DVD/CD drive).  The July 9 upgrades
>> included selinux-policy and selinux-policy-targeted updates.  Perhaps
>> they are the problem?
>>
> OK - I just updated my F11 laptop. It does not look like a SELinux
> problem. I am not sure what the problem is. The audio CD is
> accessible - I have one playing now. Time to file a bug report.
> 
> Mikkel
> 
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=507446

-- 
Erik.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]