[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Sound is gone



2009/7/29 Antonio M <antonio montagnani gmail com>:
> 2009/7/29 Antonio M <antonio montagnani gmail com>:
>> after latest updates, any sound application when palys streams from
>> the net crashes after a short time.
>> No idea what is causing such a problem
>>
>> --
>> Antonio Montagnani
>> Skype : antoniomontag
>> SIP: antoniomontag ekiga net
>>
>
> ant the problem is arising also playing mp3 stream from my hard disk!!!!
> Latest updates are:
>
> Jul 28 17:25:52 Updated: freetype.i586 2.3.9-5.fc11
> Jul 28 17:25:55 Updated: pango.i586 1.24.5-1.fc11
> Jul 28 17:25:56 Updated: bluez-libs.i586 4.42-1.fc11
> Jul 28 17:26:08 Updated: ruby-libs.i586 1.8.6.369-1.fc11
> Jul 28 17:26:12 Updated: ruby.i586 1.8.6.369-1.fc11
> Jul 28 17:26:35 Updated: rhythmbox.i586 0.12.3-1.fc11
> Jul 28 17:26:36 Updated: libiptcdata.i586 1.0.4-1.fc11
> Jul 28 17:26:42 Updated: freetype-devel.i586 2.3.9-5.fc11
> Jul 28 17:26:44 Updated: pango-devel.i586 1.24.5-1.fc11
> Jul 28 17:26:45 Updated: fedora-package-config-smart.i586 11-19
> Jul 28 17:26:45 Updated: bluez-cups.i586 4.42-1.fc11
> Jul 28 17:26:48 Updated: bluez.i586 4.42-1.fc11
> Jul 28 17:27:02 Updated: gstreamer-plugins-good.i586 0.10.15-4.fc11
> Jul 28 17:27:04 Updated: xorg-x11-drv-synaptics.i586 1.1.2-1.fc11
> Jul 29 18:46:26 Updated: vlc-core.i586 1.0.0-1.fc11
> Jul 29 18:46:27 Installed: xz-libs.i586 4.999.8-0.7.beta.fc11
> Jul 29 18:46:27 Installed: xz.i586 4.999.8-0.7.beta.fc11
> Jul 29 18:46:28 Installed: xz-lzma-compat.i586 4.999.8-0.7.beta.fc11
> Jul 29 18:47:14 Updated: vlc.i586 1.0.0-1.fc11
> Jul 29 18:47:21 Updated: rsyslog.i586 3.22.1-1.fc11
> Jul 29 18:47:30 Updated: kdelibs-common.i586 6:4.2.4-6.fc11
> Jul 29 18:49:32 Updated: kdelibs3.i586 3.5.10-13.fc11
> Jul 29 18:50:46 Updated: kdelibs.i586 6:4.2.4-6.fc11
> Jul 29 18:51:05 Erased: lzma
>
>
> --
> Antonio Montagnani
> Skype : antoniomontag
> SIP: antoniomontag ekiga net
>

when I play a Mp3 file, Rhythmbox starts at the right speed and then
it starts very fast playing....what is going on??? who is causing this
mess??? and this is not rawhide :-(


-- 
Antonio Montagnani
Skype : antoniomontag
SIP: antoniomontag ekiga net


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]