[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Sound is gone



2009/7/29 jack craig <jackc linuxlighthouse com>:
> On 07/29/2009 11:48 AM, Anne Wilson wrote:
>
> On Wednesday 29 July 2009 19:31:50 Anne Wilson wrote:
>
>
> I hope so too ;-)  We'll see now whether I'm able to listen to a reaonsable
> amount of music at last
>
>
> It seems to have done the trick.  Thanks again
>
> Anne
>
>
> Sweet! :-)
>
> i plan to report when the next release comes along for the alsa drivers to
> really have been fixed.
>
>
> --
>    jack craig
>       jackc LinuxLightHouse com
>          831-684-1375 (Office)
>             831-596-6924 (cell)
>                IM: jackcraigaptos (AIM)
>
> --
> fedora-list mailing list
> fedora-list redhat com
> To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines
>

Anne&Jack

it seems that tsched=0 solves the problem also here on my desktop,
while the laptop is playing fine with the standard setup: they have
different audio chip, and I had same issues on rawhide, but seems that
nobody is taking previous issues, that happear again.Where is Leonart
Poettering, that helped me a lot in the past???? On my desktop (that
is suffering) I have a ICH5/ICH5R AC97 audio controller, while my
laptop has a 82801H (ICH8 family) HD audio controller, and same infos
were posted in my bugzilla's in the past

tnx again

-- 
Antonio Montagnani
Skype : antoniomontag
SIP: antoniomontag ekiga net



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]