[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: can't apply today's Rawhide updates




----- Original Message ----- From: "Clyde E. Kunkel" <clydekunkel7734 cox net> To: "For testers of Fedora Core development releases" <fedora-test-list redhat com>
Sent: Wednesday, August 05, 2009 6:55 PM
Subject: Re: can't apply today's Rawhide updates


On 08/05/2009 09:36 PM, Jim Bevier wrote:

----- Original Message ----- From: "Clyde E. Kunkel"
<clydekunkel7734 cox net>
To: "For testers of Fedora Core development releases"
<fedora-test-list redhat com>
Sent: Wednesday, August 05, 2009 4:00 PM
Subject: Re: can't apply today's Rawhide updates


On 08/05/2009 05:51 PM, Adam Miller wrote:
I didn't run into that issue, updates applied just fine but after
reboot I get no X :( .... it just boots through plymouth and then the
screen goes blank.

Anyone else getting anything similar from todays rawhide updates?

-Adam


Get the next version of xorg-x11-server-* from koji built today. They
fixed the problem. Or, they should be in the next rawhide update.


Did not fix. Got 1.6.99-27.20090804 files. X still has seg fault.

JIm

--
fedora-test-list mailing list
fedora-test-list redhat com
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-test-list


OK, fixed for me...using ati drivers.

Using nvidia hardware.  Nouveau driver.

Jim


--
fedora-test-list mailing list
fedora-test-list redhat com
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-test-list



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]