[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Bug 187302] X server crashes with "Active ring not flushed" while using Firefox



Please do not reply directly to this email. All additional
comments should be made in the comments box of this bug report.

Summary: X server crashes  with "Active ring not flushed" while using Firefox


https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=187302


andreas freiherr web de changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEEDINFO                    |ASSIGNED
               Flag|needinfo?(andreas freiherr w|
                   |eb.de)                      |




------- Additional Comments From andreas freiherr web de  2008-07-06 16:31 EST -------
Matej, Dave,

As promised in my comment #30, I tried to reproduce the problem. However, for
some reason that I cannot seem to find, the crash no longer occurs with the
original sample page. It may have been fixed somewhere in the timeframe between
comment #27 and today, but Firefox crashed my FC8 once when attempting to read a
new message at "my Ebay" with the exact same symptoms.

I am going to upgrade the PC with this i810 chipset to FC8 for routine operation
soon (was bound to FC6 in order to allow me VPN access to my employer's
network). Until I find another page that demonstrates the problem, it is
probably better to close this bug. I can still open it again when I have proper
evidence, right?

Thanks for bearing with me!
Andreas

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.redhat.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]