[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Bug 329421] Tomcat5 admin webapp in F7 broken out of the box (and a trivial fix)



Please do not reply directly to this email. All additional
comments should be made in the comments box of this bug report.

Summary: Tomcat5 admin webapp in F7 broken out of the box (and a trivial fix)


https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=329421





------- Additional Comments From mburchar redhat com  2008-07-25 12:50 EST -------
This bug is still open on F9 and RHEL5.  However, the way I fixed it is
different, so maybe it's not the exact same issue...

For my install of Tomcat5, the problem appears to be with the permissions that
get set on /etc/tomcat5 when the tomcat-admin-app RPM is installed.  Recursively
chowning /etc/tomcat5 to tomcat:tomcat appears to fix the problem.

I figured this out pretty much by accident.  I thought I'd try to grab the
apache tomcat official admin app tarball and deploy it over /var/lib/tomcat5. 
Restart tomcat and the admin console starts working. 

I _think_ that the RPM wants to put the Catalina/localhost config into
/etc/tomcat5, so the chown fix only works for the admin app RPM.  I suspect that
the app config in the apache.org tarball, which puts the Catalina/localhost
config under /var/lib/tomcat5, is looking in a different place.  I'll do some
more testing and confirm...

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.redhat.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]