[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Bug 185844] Split tunneling mode is not handled correcly



Please do not reply directly to this email. All additional
comments should be made in the comments box of this bug report.

Summary: Split tunneling mode is not handled correcly


https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=185844





------- Additional Comments From thlarsen wavefield-inseis com  2008-05-05 11:14 EST -------
Is this related to this problem?  I add tunnels to networks manually through
nm-applet vpnc gui, which do work, but I guess it fails for advertised routes ? 

May  5 16:56:23 bgo-s-101 NetworkManager: <WARN> 
nm_system_device_add_ip4_route_via_device_with_iface(): rtnl_route_add()
returned error Unknown error 18446744073709551594 (-22)#012Missing link name TLV
(errno = Invalid argument)
May  5 16:56:23 bgo-s-101 NetworkManager: <WARN> 
nm_system_device_add_ip4_route_via_device_with_iface(): rtnl_route_add()
returned error Unknown error 18446744073709551594 (-22)#012Missing link name TLV
(errno = Invalid argument)
May  5 16:56:23 bgo-s-101 NetworkManager: <WARN> 
nm_system_device_add_ip4_route_via_device_with_iface(): rtnl_route_add()
returned error Unknown error 18446744073709551594 (-22)#012Missing link name TLV
(errno = Invalid argument)
May  5 16:56:23 bgo-s-101 NetworkManager: <info>  VPN connection 'XXXXXXXXXXX'
(IP Config Get) complete.
May  5 16:56:23 bgo-s-101 NetworkManager: <info>  VPN plugin state changed: 4


-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.redhat.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]