[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Bug 199812] ACPI: Unable to turn cooling device [ffff81007ffa6810] 'on' is spewed repeatedly on the console



Please do not reply directly to this email. All additional
comments should be made in the comments box of this bug.


https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=199812


faith <faithinfamilies yahoo com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |faithinfamilies yahoo com




--- Comment #37 from faith <faithinfamilies yahoo com>  2009-08-08 05:27:05 EDT ---
my Compaq Presario s6500nx has been stuck at 'loading' fc11 for a month now
(soon after upgrade) with just the heavy white line across the bottom.  been
using dell d600 meanwhile, but really need to get this one working again. 
linux newbie here, just figured out to hit 'esc' and I see now it appears
'hung' with perpetual ...
acpi: unable to turn cooling device [f6c63f18] 'on'
acpi: unable to turn cooling device [f6c63f18] 'on'
acpi: unable to turn cooling device [f6c63f18] 'on'
acpi: unable to turn cooling device [f6c63f18] 'on'
(never stops this; won't boot)
h-e-l-p-!!  please say how/where to edit what, remember I'm green - thanks much

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.redhat.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]