[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Installation Problems of K12LTSP - 2.0



Hi Bob,

Tell us more about your network configuration. If you're not using both
cards then we may have to make some minor tweaks to get things going.

;-) Paul

On Mon, 2002-02-18 at 10:19, Karschnia, Bob [FRCO/RTC] wrote:
> When installing using the "Custom Option" the LTSP the installation doesn't
> work.  1st the LTSP configuration page is blank (no 192.168.0.254 setup),
> and all of the protection data is wrong.  I filled these in and went to the
> custom install page and selected everything (all packages).  The install
> completed but it seem goofy.  XWindows didn't start and none of the
> networking worked.
> 
> I then went back and reinstalled using the default "LTSP Option".  It seemed
> to install correctly but the connection to clients doesn't work.  I was
> using a boot floppy for legacy hardware under LTSP 1.1 and everything worked
> fine.  I found the "LTSP kitchen sink" thread on the archives and installed
> the updates but nothing improved.  The clients are still waiting at the DHCP
> part of the boot up.
> 
> Any ideas?
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> For more info see <http://www.k12os.org>
-- 
==========================================================
Paul Nelson................... pnelson riverdale k12 or us
Riverdale School, 11733 SW Breyman Ave, Portland, OR 97219
school (503)636-4511.....................fax (503)635-6342
Riverdale Web Page......... http://www.riverdale.k12.or.us





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]