[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] gnome displays differently on each PC



I would guess a memory or video error.

Jon

On Sat, 27 Jul 2002, pat ring wrote:

> Hi.
>
> -K12LTSP server is running fine.
> -User "pat" successfully boots gnome on an IBM 300XL with a floppy (we'll
> call this PC A.)
> -Shut down PC A.
>
> The problem:
>
> Boot a different, identical 300XL with "pat," PC B.  Gnome display loses the
> bottom toolbar and produces the error "Application in "panel" (process 2296)
> has crashed due to a fatal error (segmentation fault)."
> I can't get the display back properly for user "pat" until I use Dan Young's
> suggestion to "$ mv .gnome .gnome.old" on the server.  After "fixing" the
> problem, I can boot into "pat" on PC B.  When I go back to PC A as "pat,"
> the display is thwacked again and will remian so until I "fix" it by
> deleting pat's .gnome directory.  Then all is well until I boot into another
> PC with "pat."
>
> What gives?
>
> Thanks.
>
> Pat
>
>
> _________________________________________________________________
> Chat with friends online, try MSN Messenger: http://messenger.msn.com
>
>
>
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> For more info see <http://www.k12os.org>
>





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]