[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] gnome displays differently on each PC



I recently had a similar problem.  Things would suddely just corrupt and the 
termianl would lock up or hand.  It turned out to be a bad cpu cache module.  
Once I ripped out the cache module it worked fine.



On Saturday 27 July 2002 08:57 pm, Jonathan Bartlett wrote:
> I would guess a memory or video error.
>
> Jon
>
> On Sat, 27 Jul 2002, pat ring wrote:
> > Hi.
> >
> > -K12LTSP server is running fine.
> > -User "pat" successfully boots gnome on an IBM 300XL with a floppy (we'll
> > call this PC A.)
> > -Shut down PC A.
> >
> > The problem:
> >
> > Boot a different, identical 300XL with "pat," PC B.  Gnome display loses
> > the bottom toolbar and produces the error "Application in "panel"
> > (process 2296) has crashed due to a fatal error (segmentation fault)."
> > I can't get the display back properly for user "pat" until I use Dan
> > Young's suggestion to "$ mv .gnome .gnome.old" on the server.  After
> > "fixing" the problem, I can boot into "pat" on PC B.  When I go back to
> > PC A as "pat," the display is thwacked again and will remian so until I
> > "fix" it by deleting pat's .gnome directory.  Then all is well until I
> > boot into another PC with "pat."
> >
> > What gives?
> >
> > Thanks.
> >
> > Pat
> >
> >
> > _________________________________________________________________
> > Chat with friends online, try MSN Messenger: http://messenger.msn.com
> >
> >
> >
> > _______________________________________________
> > K12OSN mailing list
> > K12OSN redhat com
> > https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> > For more info see <http://www.k12os.org>
>
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> For more info see <http://www.k12os.org>





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]