[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: [K12OSN] nfs not responding error



This happens to a few of our machines as well. Some will hang forever
others will hang for a minute then continue to boot.

Tony Peckham
Network Administrator
Memorial University

-----Original Message-----
From: steven collins [mailto:scollins thegeekery com] 
Sent: Tuesday, January 28, 2003 3:07 PM
To: k12osn redhat com
Subject: [K12OSN] nfs not responding error

Hello, I'm new here and just started playing with the K12OS. I've got
3.0.0 installed on my server and everything appears to be in order. When
my client boots up it pulls the kernel and boots up, gets an ip via dhcp
and mounts  /opt/ltsp/i386 then spits this out:

"doing pivot_root
nfs: 172.16.0.5 not responding, still waiting"

and hangs forever.
I've gone through all the docs on www.ltsp.org and all my services
appear to be functioning properly according to that info.

Has anyone run into this before? Any idea what could be causing this or
what I'm doing wrong?

-steven collins



_______________________________________________
K12OSN mailing list
K12OSN redhat com
https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
For more info see <http://www.k12os.org>

---
Incoming mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.445 / Virus Database: 250 - Release Date: 1/21/2003
 

---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.445 / Virus Database: 250 - Release Date: 1/21/2003
 





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]