[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] cannot get machine booted



On Fri, 2004-06-25 at 08:20, Dale Harkness wrote:
> the monitor is a monitor we are using for 
> other LTSP installs and they all work fine.  after a while the screen 
> does black out though, (i would say after 5 minutes or so). do you think 
> maybe the refresh rate still has something to do with it?

Could be, hard to say for sure though. A couple of options (not
necessarily listed in the best order for testing):

-Take the video card from your known working terminal (if you can) and
place it in this machine and see if it works with this monitor

-Temporarily put a very high-quality monitor on this machine and see if
it works

-Once you are at your blank screen, see if you can switch VT's. If you
can, see if any error messages are being displayed, particularly on VT
12.

-Try booting this machine with a Live CD (BBC, Knoppix, Slax, etc...)
and see if it works that way. That will tell you if it might be a
problem specific to LTSP...


> 
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> For more info see <http://www.k12os.org>
-- 
-Regards-

-Quentin Hartman-

Technology Coordinator
South Lane School District
Cottage Grove, Oregon
Office- 541.767.3778
Mobile- 541-501-1197
qhartman lane k12 or us




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]