[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] SCSI RAID still not detected...



> I've been waiting for K12LTSP 4.2 based on FC3 because I was hoping that
it
> fixed my problem. My problem is this, I have an HP Server with SCSI RAID
> Drives (Adaptec 2010s) which in FC1 it uses i2o driver. But if I try to
> upgrade it to 4.2, the drives are not detected so installation is
> impossible. I've tried asking from chatrooms, but still no answer. I hope
> somebody here has a solution to this coz really want to try and upgrade to
> 4.2.


>Try this one 

>http://adaptec.com/worldwide/support/driverdetail.jsp?sess=no&language=Engl
>ish+US&cat=/Product/ASC-39320D&filekey=aic7Yxx-2.0.12-6.3.9-linux->2.6.tar.
bz2>

>your chip is aic 7930w so 79xx should work but you will have to compile it
>and
>install it yourself. I'm not sure how to do it. You might want to ask
>adaptec
>for help. Also you will have to disable RAID support in the bios as this
>driver
>is for non RAID. I have the non RAID aic 7902 on my MB and it works fine
>with
>supplied driver from adaptec but I'm using 3.1.2 (RH9) Although kernel
>2.6.5 and
>above should have this by default. Again no hardware RAID. You could do
>software
>RAID with Kernel it's probably very comparable in terms of performance.

>Robert Arkiletian


Thanks for the suggestion, but I don't know how to do it also. Because I'm
installing the OS directly to the RAID Drive. Actually the SCSI controller
of that HP is onboard, so I bought a Zero Channel RAID Card (Adaptec 2010S).
I was just wandering why it worked fine with FC1 but not in later version.

Any other people with suggestions or solutions.

Thanks


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]