[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] NFS problem with HP vectra machine



Are you Pxe or ethernet? Here's the link to the doc I used, It is on the ltsp site.
http://wiki.ltsp.org/twiki/bin/view/Ltsp/NFS#NFS_Server_not_responding
It has both. I did have problems with a managed gig switch that had the capabilities to shut off the managed side. I shut the managed side down and it worked fine. Also, I had someone make a bunch of cables that were straight through, no crossed pair, that screwed me for a while.
HTH
Mark

info wrote:

hello,
I am getting the NFS mount problem with HP-vetra p200 machines,
the process gets very slow while mounting NFs file it just stops at
doing pivot root.
I passed the parameters metinoned by Jim in ealier mails , but the issue
remains same.
How to check whether the PCI solt is proper or not ?
If i try any other machine , it works perfect , but with HP-vectra 200
series 2  it gives me this error.

Help or directiones in this will be apprecaited

Regards
K.dinesh

***********************************************************************
In a World Without Fences Who Needs GATES ?
***********************************************************************
This message and any attached files will have been checked with virus
detection software before transmission.  However, recipients must carry
out their own virus checks before opening any attachment.  Company
accepts no liability for any loss or damage, which may be caused by
software viruses.
***********************************************************************




--
Mark Gumprecht
Data Systems Specialist
MSAD3
Unity, ME
gumprechtm msad3 org


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]