[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Geting things installed



Okay here goes.
Because of the setup in my classroom I am always in root which solves a
lot of file problems that the students cause themselves.
I am using K12LTSP 4.4.1
I removed the old TeacherTool before I installed the new one.
I used yum to install the new version.
There are no error message that occur it just closes.
I can use the shift+letter method to use the tool.
I use nothing but Gnome and have also run into the problem of TT telling
me that a student is using an unsupported desktop.
Thanks for the help

----- Original Message -----
From: Robert Arkiletian <robark gmail com>
Date: Friday, February 10, 2006 1:16 pm
Subject: Re: [K12OSN] Geting things installed

> On 2/10/06, jconlon1 elp rr com <jconlon1 elp rr com> wrote:
> > I got it installed but when I run it if I pass the mouse pointer 
> over> any of the buttons without pressing any of them the program 
> quits. Any
> > Ideas on how to solve this?
> 
> Wow! Can you tell me the specifics...
> What version of k12 do you have?
> Did you use yum to install it or compiled yourself?
> Any error messages when it fails?
> Did you previously have TT installed?
> Did you launch it as root?
> 
> I'm pretty sure version 0.21 should be relatively stable since many
> people including myself are using it. So I find this behavior odd.
> 
> --
> Robert Arkiletian
> C++ GUI tutorial http://fltk.org/links.php?V19
> 
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> For more info see <http://www.k12os.org>
> 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]