[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Repository Broken



I've already tried the Clean command.  Here's the error

[root libraryltsp ~]# yum update

Loading "installonlyn" plugin

Setting up Update Process

Setting up repositories

core                      100% |=========================| 1.1 kB    00:00

k12ltsp                   100% |=========================| 1.1 kB    00:00

updates                   100% |=========================| 1.2 kB    00:00

macromedia                100% |=========================|  951 B    00:00

webmin                    100% |=========================|  951 B    00:00

extras                    100% |=========================| 1.1 kB    00:00

Reading repository metadata in from local files

primary.xml.gz            100% |=========================| 1.2 MB    00:08

################################################## 3786/3786

primary.xml.gz            100% |=========================| 511 kB    00:14

################################################## 1214/1214

primary.xml.gz            100% |=========================| 1.7 MB    00:28

################################################## 5268/5268 Resolving Dependencies

--> Populating transaction set with selected packages. Please wait.

---> Downloading header for ImageMagick to pack into transaction set.

http://k12linux.mesd.k12.or.us/K12LTSP/6.0.0-32bit/updates/ImageMagick-6.2.8

.0-4.fc6.i386.rpm: [Errno 14] HTTP Error 403: Content-type: text/html

 

Trying other mirror.

Error: failure: updates/ImageMagick-6.2.8.0-4.fc6.i386.rpm from k12ltsp:

[Errno 256] No more mirrors to try.

[root libraryltsp ~]#    



On 4/17/07, Eric Harrison <eharrison mail mesd k12 or us> wrote:
Mel Wade wrote:
> It seems that the K12LTSP Repository is not functioning.  I've been
> trying to update for a few weeks and it keeps crashing on update and
> specific installs.  Today I renamed the K12LSTP repository file to
> disable it and yum started working.
>
> If I update without the K12LTSP repository will it break my server?  I'm
> using K12LTSP 6.
>


I update my own servers off of the K12LTSP repositories, so I usually
catch any problems that come up. I ran yum on just about every sever I
have in the last 24 hours, I'm fairly sure that they are working ok.

The first thing you should try to do is clean our your yum cache:

        yum clean all

Odds are pretty good that will fix it for you.

If you still have problems, please reply back and cut-and-paste the
error that yum gives.

Also, please note if you are using the 32bit or 64bit version of K12LTSP
(they use different repositories...)

-Eric

_______________________________________________
K12OSN mailing list
K12OSN redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
For more info see <http://www.k12os.org>



--
Mel Wade
"The real problem is not whether machines think but whether men do." - BF Skinner
http://www.melwade.com
[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]