[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] OOo default save format



I found the issue - The patches were pointing to /usr/lib/openoffice2.0 and .x86_64 is in /usr/lib64/openoffice2.0

I made this change, but apparently there is enough of a difference in the ordering for the patches to not apply cleanly, so I simply made the DefaultFilter changes by hand.

Thanks,
 Michael

Michael Blinn wrote:
Hi - I'm still having trouble getting OOo to save as MS format by default in v6 -- it used to, but an OOo update from i386 to x86_64 stopped this from working. Can someone send me the default .xcu files from /usr/lib/openoffice.org2.0/share/registry/modules/org/openoffice/Setup so I can try to re-apply the patches from templates/k12linux/?

...and yes, I really am rm -rf ~/.openoffice* before trying to see if the patch worked.

I'm guessing this has something to do with using OOo.x86_64 - Anyone else using x86_64 and MS formats by default?

Thanks,
Michael

_______________________________________________
K12OSN mailing list
K12OSN redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
For more info see <http://www.k12os.org>


--


CONFIDENTIALITY NOTICE:
This message, and any attachments that may accompany it, contain information that is intended for the use of the individual or entity to which it is addressed and may contain information that is privileged, confidential, or otherwise exempt from disclosure under applicable law. If the recipient of this message is not the intended recipient, any disclosure, copying, or other use of this communication or any of the information, which it contains is unauthorized and prohibited. If you have received this message in error, please notify the original sender by return mail and delete this message, along with any attachments, from your computer. Thank you.
[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]