[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Transparency problems



Todd, the 6020Ps have a Gigabyte GA-6VLE motherboard inside. The specifications for it can be found here:

http://inpc.kiev.ua/data/product_f/miniitx/ga_6vle.htm

along with the specifications for the video hardware.

Hope this info helps.
Sam Villamizar

Todd O'Bryan <toddobryan mac com> wrote:
I'm on Ubuntu 6.10 with updates, using LTSP 5.

We're creating animations in a program called DrScheme and images with
transparent sections aren't showing up transparently in the clients.
They do, however, work correctly when I run them on the server, so I
think the problem is that the transparency info isn't making it to the
clients.

Anybody have someplace I could start to diagnose and fix the problem?

The clients are all NTAVO 6020P's from DevonIT and we haven't actually
set the video driver anywhere. (In fact, when the client boots, if we
just let it go, it ends up on a blank black screen. If, after the
terminal shows "Ready." and the screen goes to a black screen with a
cursor in the top left corner, we press Ctrl+Alt+F1 to switch back to
the terminal, everything works.)

Any help appreciated,
Todd

_______________________________________________
K12OSN mailing list
K12OSN redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
For more info see


The fish are biting.
Get more visitors on your site using Yahoo! Search Marketing.
[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]