[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] client fails to boot all of the way up



On Tue, 2007-09-04 at 07:41 -0700, rmcdaniel indata us wrote:
> This is my second post regarding this issue.  I am using HP T5525
> clients in a new lab.  I have loaded K12ltsp6 and K12ltsp7 B.5 with
> the same results.  The client grabs an IP address from the server and
> begins to boot, at the point where it displays the NIC information, it
> times out and then gets "DHCPD Error" and hangs.  I use wireshark to
> capture packets and see what is happening.  The server keeps handing
> out DHCP offer packets, but the client never seems to pick them up and
> keeps sending DHCP request.
> I have seen several similar issues in Google searches without seeing
> any real fixes for this problem.  Has anyone gotten this to work????
> 
I use a variety of hp thin clients  so i cant believe the problem is
with them ,have you tried running a crossover cable directly between the
server and the client ?


> 
> Quickly becoming bald,
> 
> Ron
> 
> Ronald R. McDaniel
> Technology Coordinator
> Conecuh County Schools
> (251) 578-1752 x30
> rmcdaniel indata us
> 
> “Things which matter most must nev! er be at the mercy of things which
> matter least” Goethe 
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> For more info see <http://www.k12os.org>


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]