[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] More feedback on Fedora 10 + LTSP



On Tue, Apr 21, 2009 at 7:42 PM, Warren Togami <wtogami redhat com> wrote:
> On 04/21/2009 01:23 PM, David Hopkins wrote:
>>
>> As for the Tuxpaint issue.  That is truly baffling.  I have the same
>> version of Tuxpaint running on an older server and it is very
>> responsive. There is a hardware difference for the server ... the one
>> that runs very well has CPU's with only 70% the speed of the newer
>> server.  The other difference is again CentOS+LTSP4.2 (using gdm) vs
>> FC10+LTSP5 (and ldm).
>>
>
> I totally can't reproduce these problems with Tuxpaint.
>
> What is the hardware of the clients, especially video card?

Dell GX150: http://support.dell.com/support/edocs/systems/opgx150/en/ug/specs.htm
>
> Is it exactly the same problem with clients of entirely different graphic
> chipsets?

If I only have 1 or 2 clients connected, there is a slight delay.  Add
more clients and the delay gets worse.  Could be graphics and I'll
check but just feels like a network issue?  Still, I have a older
gateway laptop (same vintage as the Dell GX150's) that I PXE boot from
the various servers since it is easy to carry around and also use
during the initial build. I don't remember seeing this issue with it.
I'll check it again tonight.

Sincerely,
Dave Hopkins


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]