[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: [K12OSN] adding printer problem



A note to others. This works fine in LTSP 4.2. When migrating
installations to LTSP 5, I found that I needed to use

    PRINTER_0_TYPE          = U
    PRINTER_0_DEVICE        = /dev/usblp0

(no slash between usb and lp0)

Hope that helps prevent some unwanted agony.

Regards,
William


> 	
> Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
> 
> Thanks Barry, that was the step I missed.
> 
> -----Original Message-----
> From: k12osn-bounces redhat com [mailto:k12osn-bounces redhat com] On Behalf Of Barry R Cisna
> Sent: Wednesday, April 22, 2009 8:02 PM
> To: K12LTSP
> Subject: Re: [K12OSN] adding printer problem
> 
> Marc,
> 
> On the TC you have the usb printer attached to you will need to add an
> entry in your lts.conf file.If the TC is ws100 you will need:
> 
> [ws100]
>       PRINTER_0_DEVICE  =  /dev/usb/lp0
>       PRINTER_0_TYPE    =  U
> 
> Restart the TC. AT bootup you should be able to see in the scrolling
> text an entry scroll by for the attached printer(look quick),,:)
> Now try re-adding your printer via CUPS as you did earlier.
> 
> Take Care,
> Barry Cisna
> 
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> For more info see <http://www.k12os.org>
> 
> 
> 
> ------------------------------
> 
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> 
> End of K12OSN Digest, Vol 62, Issue 23
> **************************************


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]