[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Strange edubuntu Behavior



Jeff Bonton wrote:
> I have a strange issue with an Edubuntu server that is running 9.04 in a
> school. I have been reading this list for some time and the level of
> knowledge is amazing. I am hoping that someone has experienced this
> problem and found a fix, or has an idea of what to look for. I am a noob
> compared to the skills I see on this list.
> 
> I am thinking it has something to do with permissions, but that is only
> a guess
> 
> When I go to log into the server it asks for my username once, but my
> password twice. If I want to launch an application that requires root
> access, ie: synaptic, it prompts for my password then does nothing. I
> can launch the application from the CLI but it also asks for my password
> twice.
> 
> About the same time, I cannot remember if it appeared at exactly the
> same time, the clients started refusing to login. I enter the username
> and password, the screen says verifying password for about a minute and
> then it says that the server is not responding and goes to a black screen.
> 
> Any help or ideas will be appreciated.
> 
> Jeff Bonton

I had some strange problems like "server not responding" until I ran
ltsp-update-sshkeys.  In my case the cause was a server IP change so
this may not help you.  Can't hurt to try though.

Jeff


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]