[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Fresh install of F12 w/ updates and problem running ltsp-build-client



Dan Young wrote:
> On Fri, Jan 15, 2010 at 7:01 AM, Jeff Siddall <news siddall name> wrote:
>> Almquist Burke wrote:
>>> On Jan 14, 2010, at 2:57 PM, Jeff Siddall wrote:
>>>
>>>> Anyone have success with F12 and ltsp-build-client yet?
>>>
>>> I didn't have any problems with it. Are you working from a fresh install?
>> No, this is an upgrade from an F10 K12Linux install.  The script was
>> flaky there too, though occasionally it did complete successfully.
>> Maybe a timing issue or something?  I dunno.
> 
> Can you "rpm -V ltsp-server"? Maybe your kickstart file that the ltsp
> client builds from is goobered.

rpm -V ltsp-server

shows:

S.5....T.  c /etc/ltsp/ltsp-build-client.conf
S.5....T.  c /etc/xinetd.d/nbdrootd
S.5....T.  c /etc/xinetd.d/nbdswapd
.......T.    /usr/sbin/ltsp-build-client
S.5....T.  c /var/lib/tftpboot/ltsp/i386/lts.conf

I changed the cache setting in /etc/ltsp/ltsp-build-client.conf, I have
a customized /var/lib/tftpboot/ltsp/i386/lts.conf and I tried some debug
commands in /usr/sbin/ltsp-build-client so those are expected.  I am not
sure why the other files are different.

rpm -qf /usr/sbin/ltsp-build-client

revealed:

ltsp-server-5.1.95-1.fc12.i686

So that all looks OK.

Any other ideas?

Jeff


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]