[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[K12OSN] laptops - workstations no access to internet



dear all,

I've set up K12Linux per instructions onhttps://fedorahosted.org/k12linux/

It all went down without EM, and thinclients seem to boot fine.

However, when attaching a normal station of laptop on the network, it gets an Ip adress,
and can ping the eth1/ltspbr0, but cannot access the internet.

This is some of my config :

[root crc network-scripts]# ls
ifcfg-         ifdown-ipv6    ifup-bnep   ifup-routes
ifcfg-eth0     ifdown-isdn    ifup-eth    ifup-sit
ifcfg-eth1     ifdown-post    ifup-ippp   ifup-tunnel
ifcfg-lo       ifdown-ppp     ifup-ipv6   ifup-wireless
ifcfg-ltspbr0  ifdown-routes  ifup-isdn   init.ipv6-global
ifdown         ifdown-sit     ifup-plip   net.hotplug
ifdown-bnep    ifdown-tunnel  ifup-plusb  network-functions
ifdown-eth     ifup           ifup-post   network-functions-ipv6
ifdown-ippp    ifup-aliases   ifup-ppp

#vi ifcfg-eth1
HWADDR=00:11:09:AB:D2:67
TYPE=Ethernet
BOOTPROTO=none
IPV4_FAILURE_FATAL=no
IPV6INIT=no
NAME="eth1"
ONBOOT=yes
NM_CONTROLLED=no
BRIDGE=ltspbr0

I have to admid, I'm kinda lost on this, don't know where to look.

Any help would be greatly appreciated.

btw Warren, I will post the lts.conf as soon as I get this fully working...

greetings, J.


Opensource Software is the future.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]