[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] lts.conf File edit debacle



Hey,

It would really help if you guys filed bugs upstream, with LTSP, about these problems. https://bugs.launchpad.net/ltsp/

Kindest regards,

Jan Middelkoop
Recreatie en Zorg Groep B.V.

--
Website: http://www.recreatie-zorg.nl/
E-mail: jan recreatie-zorg nl
Telefoon: +31 10 714 22 97


Op 02-03-12 22:34, Joseph Bishay schreef:
Hello,

I had a problem similar to this before -- the issue for me was the
last line in the file. I believe you must have an extra enter for it
to be read correctly.

I ended up reformatting the entire server because of this.  Wish I had known! :)

Joseph

On Fri, Mar 2, 2012 at 4:28 PM, Jeff Siddall<news siddall name>  wrote:
On 03/02/2012 04:12 PM, Barry R Cisna wrote:
I had edited the file in Webmin editor. I was able to reproduce the
problem again be editing the lts.conf file in the same manner(after
saving a backup).The file itself appears to be correct in the format. If
I done a side by side file compare with meld,using webmin on one,and vi
on the second they compare identical,although the webmin edited file
kills the TC's booting.

Maybe possible end of line terminator differences?  Sometimes vi will detect
an correctly display DOS files (CR/LF).  When you edit the file in vi look
at the bottom line for [dos] when you open the file.

Jeff


_______________________________________________
K12OSN mailing list
K12OSN redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
For more info see<http://www.k12os.org>
_______________________________________________
K12OSN mailing list
K12OSN redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
For more info see<http://www.k12os.org>


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]