[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Login does not ... um ... login





Op 15-01-13 13:31, Todd Hackett schreef:
Yes. It all works just fine on the server. I am gonna install the Virt Desktop today and see what that can tell me

On 01/14/2013 07:51 PM, Burke Almquist wrote:
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1


On Jan 14, 2013, at 7:15 PM, Todd Hackett wrote:

HI all

Talked with Dean a bit about this and he suggested that I reload and try it again. Welp, did that and I have the same issue: thin client boots and comes up to the login screen, then when I enter logname and passwd, it waits, the recycles back to the login screen. I have NOT found any messages in /var/log/secure -or- [chroot] /var/log/secure. In fact, there are not any message at all about this issue.

Ideas?


If you go over to the server and try to log in, I assume the user logs in just fine?
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG/MacGPG2 v2.0.17 (Darwin)
Comment: GPGTools - http://gpgtools.org

iEYEARECAAYFAlD0xDoACgkQxWV7OPa/g5H9PACfWn1a3p4acxVeMYnFAAQHzgNy
v58AnjmIS0GkBILQZCNeqJLIVKV5pXvF
=ziHN
-----END PGP SIGNATURE-----

_______________________________________________
K12OSN mailing list
K12OSN redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
For more info see<http://www.k12os.org>


hello,

I had a problem some time ago, couldn't log in, no EM, turned out the issue occured because I changed IP adresses.

Solved in my case with:

#ltsp-update-sshkeys

greetings, J.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]