[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Problem with ltsp-build-client



Thanks for help. It can't be yum cache problem. I repeated all procedure
with 3 separated servers (each of them is new installation CentOS and
K12) - every time I achieved 26% gone of ltsp-build-client.

You mentioned that somebody else had that problem. I search the k12osn
archives from March 2013 (new version of K12 was announced in March) and
I didn’t find any post related to my problem. 

Perhaps on another discussion list. Which one?

Best regards,
Radek



---
> You might need to clean up your yum cache. I know someone else here had that problem.
> 
> On Jun 13, 2013, at 1:57 PM, Radek Bursztynowski wrote:
> 
> > Hello All,
> > 
> > I try to install new LTSP k12Linux but there is no positive result.
> > The first I installed CentOS 6.4 x86_64. Next I followed
> > http://wiki.ltsp.org/wiki/Category:Fedora. 
> > 
> > yum install ltsp-server finished with no any error.
> > I executed ltsp-build-client. Installation has suspended with 26% gone.
> > 
> > I repeated all with another server - the same situation.
> > ltsp-build-client suspends with 26% gone.
> > 
> > I checked /opt/ltsp/mock/epel-6-i386/result/root.log but I can't see
> > anything interesting
> > (https://www.bursztynowski.waw.pl/ftp/linux/LinuxTerminalServerProject/5/K12Linux/root.log).
> > 
> > What should I check or do to fix my problem?
> > 
> > Best regards,
> > Radek
> > 
> > _______________________________________________
> > K12OSN mailing list
> > K12OSN redhat com
> > https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> > For more info see <http://www.k12os.org>
> 
> 
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> For more info see <http://www.k12os.org>



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]