[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Problem with ltsp-build-client



Previously I used CentOS 6.3 x86_64 and K12Linux ltsp-release-5-1, and
was very satisfied (excluding mono sound with Windows), and I had no any
problems with installation. I can add, that tried to install new
K12Linux with CentOS 6.3 x86_64 - the same result like with CentOS 6.4.

So at the moment I have no any LTSP.

Best regards,
Radek

> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
> Hash: SHA1
> 
> I might have to try it myself. Se what happens. 
> There were some big changes between LTSP on EL 6.1 or 6.2 and the version that we are currently installing.
> 
> On Jun 20, 2013, at 2:52 AM, Radek Bursztynowski wrote:
> 
> > Thanks for help. It can't be yum cache problem. I repeated all procedure
> > with 3 separated servers (each of them is new installation CentOS and
> > K12) - every time I achieved 26% gone of ltsp-build-client.
> > 
> > You mentioned that somebody else had that problem. I search the k12osn
> > archives from March 2013 (new version of K12 was announced in March) and
> > I didn’t find any post related to my problem. 
> > 
> > Perhaps on another discussion list. Which one?
> > 
> > Best regards,
> > Radek
> > 
> 
> -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
> Version: GnuPG/MacGPG2 v2.0.17 (Darwin)
> Comment: GPGTools - http://gpgtools.org
> 
> iEYEARECAAYFAlHCt2cACgkQxWV7OPa/g5E4jgCdE3gvAP9haq4avdQ3IReB4uB2
> ma0AniIPRdRvawzAw6av/U5WS2DdV+bZ
> =0NKm
> -----END PGP SIGNATURE-----
> 
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> For more info see <http://www.k12os.org>



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]